AMΦOREAS ESTATE

Οι υπέροχες μαρτυρίες σας!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για τα υπέροχα λόγια αγάπης! Η στήριξη κι η αναγνώρισή σας μεγαλώνει τα φτερά μας και γεμίζει την καρδιά μας με οξυγόνο σύμπνοιας κι ανθρωπιάς. Μαζί, χτίζουμε βήμα-βήμα, τη νέα μας κοινή κανονικότητα βασισμένη στην εμπιστοσύνη, το μοίρασμα, τη συνδημιουργία, την ομορφιά κ την αγάπη για τη ζωή!

Καλή μας συμπόρευση σ’ αυτό το νέο κόσμο που αναδύεται μέσα απ’ την καρδιά μας!

Καλή Αρχή κι Ευλογημένη Συνέχεια!!! Σας άκουσα με μεγάλη προσοχή καθώς το “Εντύπωμα της Γέννας” ή “Η στιγμή της πρώτης Πνοής” ή αλλιώς “Γενέθλιος Αστρολογικός Χάρτης” έχει κλέψει και την δική μου προσοχή εδώ κι αρκετά χρόνια! Εκεί βρίσκονται σημαντικότατες πληροφορίες για την επ-αναγέννηση του καθένα! Σας φιλώ γλυκά!!!

Χριστίνα Κ. Επεισόδιο #1

Μπράβο ! Μια πολύ όμορφη ώρα ηρεμίας -καλή συνέχεια!

Ανδριάννα Π. Επεισόδιο #1

Ελένη καλησπέρα!Μόλις είδα τη συζήτηση που διοργάνωσες με τη Μαριτίνα κ ήθελα να σε συγχαρώ!Μπράβο, πολύ ωραία ιδέα, πολλή καλή δουλειά, βγήκε κάτι αληθινό προς τα έξω!Μου άρεσες πολύ!Περιμένω με ανυπομονησία τη συνέχεια…Φιλιά πολλά!

Κέλλυ Μ. Επεισόδιο #1

Μέσα στίς μέρες του εγκλεισμού μου κυριαρχούσε η μοναχικοτητα, βγήκαν ανάμικτα κ έντονα συναισθήματα, φόβος, θλίψη, χαρά, εγκατάλειψη, αλλά εναλλάσσονταν γρήγορα. Πήρα όμως απ’το σήμερα την ΧΑΡΆ, που μ αυτήν θα βγω έξω αύριο μαζί τις νέες μου επιλογές. Σ’αυτό το διάστημα ήρθα κοντα με ανθρώπους σχεδόν ξενους κ γίναμε σαν οικογένεια και με φίλους απομακρυνθηκαμε. Η ζωή συνεχίζεται και είναι ωραία και την ζούμε όπως μας έρχεται. Πολλά φιλιά και καλή επιτυχία σε ότι καινούργιο κάνετε.

Κατερίνα Κ. Επεισόδιο #1

Εξαιρετικό! Χαλάρωσα πάρα πολύ! Σας ευχαριστώ και τις δυό!

Μαρία Σ. Επεισόδιο #1

Συγκινούμαι συνεχώς όσο σας ακούω γιατί μου ξυπνάει τη μνήμη του προσωπικού μου βιώματος μέσα απο την διαδρομή μου με την Μαριτίνα και την Σωματική Ψυχοθεραπεία όπως κ μέσα απο την αλληλεπίδραση με την Ελένη κ την Βασιλική και το μοίρασμα που κάνουμε!!! Η σύνδεση με το σώμα μέσα απο απλούς τρόπους που εν τέλει έχουν μια τόσο βαθιά επαφή με τον εαυτό που προσφέρει θρέψη κ σταδιακή αλλαγή!!! Να είστε καλά!!!!

Μαριάννα Τ. Επεισόδιο #1

Διαφωτιστική κουβέντα και η πρακτική πραγματικά μου ήτανε αναγκαία. Ευχαριστώ!

Ευδοκία Μ. Επεισόδιο #1

Πολύ Δυνατές Συμβουλές για την βελτίωση της κάθε μέρας σε ένα πιο ανθρώπινο πεδίο…

Αβέρκιος Ζ. Επεισόδιο #1

Υπεροχα! Το σωμα, η ψυχη και το πνευμα μου σας ευχαριστουν πολυ!

Νότα Τ. Επεισόδιο #2

Xαλάρωση, διάυγεια και ωραία διάθεση με ηρεμία!!! Υπέρ-ευχαριστώ! Μπράβο! Αναμένουμε για το επόμενο!

Όλγα Π. Επεισόδιο #2

Υπέροχα……..!!!!! Είμαι ευγνώμων………!!!!!!

Βασιλική Τ. Επεισόδιο #2

Τέλεια! Θα κάνω εφαρμογή! Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Μαρία Μ. Επεισόδιο #2

Πολύ ωραια και σήμερα, αγκαλιάσαμε με πολύ αγάπη και στοργή τον εαυτό μας, όλα καλα στο εδώ και το τώρα! Ένιωσα ελευθερία, γιατί δεν υπάρχει κανείς να με κρίνει έξω από εμένα. Κατάλαβα ότι μόνον εγώ μπορώ να δώσω στον εαυτό μου όλα όσα χρειάζομαι!

Κατερίνα Σ. Επεισόδιο #3

Αυτό που ένιωσα είναι κάτι τόσο διαφορετικό και είδα πράγματα τόσα που δεν είχα δει, ευχαριστώ!!

Μαίρη Κ.

Εμένα μου βγήκε το ΕΊΜΑΙ ΆΞΙΑ. Κάνω πολλά χρόνια δουλειά με τον εαυτό μου κι αυτό ήταν ζητούμενο. Στην άσκηση με το σώμα, το ένιωσα ότι απλωνόταν οσο η περίμετρος των ανοιγμενων μου χεριών. Σας ευχαριστώ πολύ όλες σας. Καλή συνέχεια και επιτυχία σ’ ότι κάνετε .

Κατερίνα Κ. Επεισόδιο #3

Πολύ ωραιο να είσαι Εσυ με εσένα!!!!! Ομορφο βίωμα!

Μαρία Σ. Επεισόδιο #3

Γλυκύτητα ,ομορφιά ,σύνδεση με τον εαυτό! Σας υπέρ ευχαριστώ για αυτό το μοίρασμα μέσα από την ματιά σας για τα απλά καθημερινά και ανθρώπινα. Αληθινά μπορεί κανείς να αντλήσει δύναμη!Πόσο ωφέλιμο είναι όντως,απλά να έχουμε παρουσία στο εδώ και στο τώρα,εφόδιο για να γεύεται κανείς ουσιαστικά την ζωή! Xαίρομαι πολύ που σας άκουσα, καλή δημιουργική συνέχεια!

Όλγα Π. Επεισόδιο #3